Alt om året der gik: Ejendomsinvestering for alle

Alt om året der gik: Ejendomsinvestering for alle

2018 var uden tvivl et vigtigt år for Brickshare. Jeg har samlet alle højdepunkterne og nøgletallene fra 2018 til dig, og så skriver jeg lidt om, hvad du kan se frem til fra os i 2019, og om hvordan vi gør ejendomsinvestering endnu nemmere i det nye år.

Med starten på et nyt år er det altid godt at reflektere over det forgangne og så småt begynde at glæde sig til, hvad de kommende 12 måneder har at byde på. På mange måder var 2018 et afgørende år for Brickshare. Det var et begivenhedsrigt år med vækst, en masse nye ansigter og populære investeringsprojekter. Jeg har derfor samlet nogle af højdepunkterne og de vigtigste nøgletal, der gjorde 2018 til et fantastisk år.

2018 i tal: Vækst og populære ejendomsinvesteringer

 • I 2018 har vi rejst +50 millioner kroner fra investorer til platformens investeringsprojekter. Det er noget af en stigning i forhold til 2017, hvor vi rejste 6,5 millioner kroner via crowdfunded ejendomsinvestering.

En graf over væksten af investeringsbeløb fra 2017-2018.

En graf over væksten af investeringsbeløb fra 2017-2018.

 • Vi rejste 16 millioner kroner på 8 dage til Danmarks største crowdfundede investeringsejendom på Frederiksberg. Nedenstående billede er fra vores allerførste event, hvor +200 investorer var mødt op for at se investeringsejendommen på Frederiksberg. På selve dagen fik vi en masse brugbart feedback fra investorerne og gode snakke omkring produktet samt kommende investeringsprojekter, som vi har pipelinen.

Stemningsbillede fra vores event i november for investorer og brugere

Stemningsbillede fra vores event i november for investorer og brugere

 • Minimumsinvesteringen på vores investeringsplatform blev sænket til 10.000 kroner, og det blev muligt at foretage en investering via kreditkort. En feature, som er blevet taget rigtigt godt imod. I øjeblikket arbejder vi på at lancere endnu federe betalingsløsninger til dig i 2019, som gør ejendomsinvestering endnu nemmere.

 • I 2018 kunne vi også byde velkommen til hele +6500 nye brugere på Brickshares investeringsplatform. Vi sætter stor pris på hver eneste bruger, og derfor sender vi også en personlig video-hilsen til alle, når de tilmelder sig vores investeringsplatform.

 • Sidst, men ikke mindst, har vi udbetalt +500.000 kroner i 2018 til vores investorer i form af udbytte/kontantbonus fra deres ejendomsinvesteringer.

Ros til vores investeringsplatform for fast ejendom

2018 bød også på en top-rating på Trustpilot, og så vandt vi en pris for vores arbejde med at gøre ejendomsinvesteringer tilgængeligt for alle: 

 • En rating på 9,7/10 på Trustpilot i 2018 er ikke til at kimse ad, og vi er meget stolte. Vi har altid fokus på vores kunder og elsker at høre jeres feedback.

 • 2018 var også året, hvor vi vandt årsprisen fra Estate Media for årets PropTech-forbillede. Vi er meget beæret over denne anerkendelse.

Et uddrag af vores ratings på Trustpilot.

Et uddrag af vores ratings på Trustpilot.

Kapitalindsprøjtning og vokseværk

 • Med en stigning på 600% af antal brugere på et år, er der fart på. Vi hyrede derfor hele 18 nye talentfulde profiler i 2018, og vi er nu 22 bricksters på holdet, som repræsenterer syv forskellige nationaliteter. Se alle vores dygtige profiler her

 • Vi fik tre nye stærke profiler med ombord i bestyrelsen; Peter Michael Oxholm Zigler, co-founder og tidligere CMO i Autobutler, Troels Bülow-Olsen, co-founder og tidligere direktør i Totalkredit, Johan Lorenzen, fintech-investor og tidligere direktør i Holvi.

Vi gør ejendomsinvesteringer endnu nemmere i 2019

Vi har meget mere klar til dig i 2019. Vi arbejder således på en helt ny investeringsplatform, som vi glæder os til at vise dig i det nye år. Den nye platform kommer til at byde på et langt mere responsivt design, som ville kunne bruges på både smartphones, tablets og laptops. Ikke mindst vil vi byde på en masse nye features til dig. Du kan blandt andet se frem til: 

 • Et bedre overblik over din ejendomsportefølje

 • En oversigt over historiske afkast samt et forventet afkast på din investeringer

 • Løbende vurdering af dine ejendomsinvesteringer

 • Mange nye spændende features, som du kan glæde dig til!

Du kan også se frem til en masse nye investeringsprojekter i 2019, som vi snart lancerer her på vores investeringsplatform.

Det siger investorerne om Brickshare

Det siger investorerne om Brickshare

8 gode takeaways om ejendomsinvestering

8 gode takeaways om ejendomsinvestering