Brickshares prisvindende investeringsplatform har vokseværk

Brickshares prisvindende investeringsplatform har vokseværk

Hos Brickshare har vi fået intet mindre end seks nye kollegaer ombord og står nu med et stærkt hold på 20 ansatte. Dette skaber i høj grad mere kapacitet til videreudvikling af Danmarks prisvindende investeringsplatform samt nye og innovative produkter, så Brickshare samlet kan skabe den bedste kundeoplevelse for jer.

Hos Brickshare går det stærkt. Med en stigning på 600% af antal brugere på et år, er der fart på. For at vi kan følge med, må der flere kræfter til, så vi kan levere den bedste kundeservice til jer. Derfor har vi den sidste måned budt seks nye kollegaer aka Bricksters velkommen i teamet og er flyttet ind i helt nye rammer. Det er stadig samme adresse, blot et kontor stort nok til at huse hele holdet. Du får her et indblik i Brickshares seks nye profiler.

Fire stærke tech-profiler til maskinrummet

Brickshares prisvindende investeringsplatform for fast ejendom har allerede nået bred anerkendelse, hvilket de 1000+ investorer og 5500+ brugere vidner om. Platformen skal nu yderligere optimeres og videreudvikles, så den møder både brugeres og investorers ønsker og behov. Derfor har Brickshare ansat nye kræfter til at understøtte tech-teamet. 

Jacob Avlund, Head of Engineering i Brickshare, er ansvarlig for at samle et godt udviklingsteam og har nu fået fire nye skarpe tech-profiler med på holdet. Du kan læse et interview med Jacob lige her.

Udvikling for fuld skrue

De to kompetente IT-udviklere, Karoly Szanto og Claudiu Robciuc skal være med til at bygge og videreudvikle Brickshares investeringsplatform. Denne ekstra kapacitet i maskinrummet er helt central, da det betyder, at vi nu har flere ressourcer til udvikling af nye produkter i Brickshare. 

  • Karoly er startet som vores nye Software Engineer og har arbejdet i seks års som Technical Manager hos 3Pillar Global i Rumænien. 3Pillar Global er en amerikansk produktvirksomhed, hvor han arbejdede med alt fra kunder til softwareudvikling. Derudover har Karoly en kandidatgrad fra IT-Universitetet i København.

  • Claudiu er uddannet programmør fra KEA og er vores studentermedhjælper og IT-problemknuser. Tidligere har Claudiu arbejdet i mindre IT-projekter som freelancer og har været i praktik hos ATEA Denmark, hvor han har udviklet softwareløsninger til deres interne platforme.

Fra venstre: Jan, Lars, Claudiu og Karoly

Fra venstre: Jan, Lars, Claudiu og Karoly

Skarp finpudsning af investeringsplatformen

Brickshare har også fået Jan Frederiksen og Lars Bengtsson med ombord. De skal sørge for kvalitetssikring og stabilitet af systemerne samt en skalering af investeringsplatformen. Det illustrerer en vigtig milepæl for Brickshare at få disse to dygtige tech-profiler med på holdet. Det er en milepæl, som understreger, vi nu har ressourcer til detaljefokus og skarp finpudsning af produktet. 

  • Jan er vores nye Quality Assurance Engineer og skal sikre at vores systemer er så fejlfrie som muligt. Jan er uddannet datamatiker og har arbejdet professionelt med software, heriblandt test og automatisering siden 2004 i forskellige virksomheder såsom Maersk, Milestone Systems og Atkins Danmark.

  • Lars er startet som vores nye DevOps Engineer og skal være med til at sikre, at systemerne er i luften og skalerer korrekt. Lars har en diplomuddannelse fra ITU og har tidligere arbejdet som DevOps hos Danske Spil og som hosting konsulent hos Inventio.IT.

Nye profiler til Marketing og Property

I takt med det stigende antal brugere på investeringsplatformen samt nye produkter i pipelinen vokser behovet også for en større indsats på kommunikationsområdet. Derfor har vi budt velkommen til endnu en dygtig kommunikationsprofil til at styrke marketingteamet.

  • Rit Christensen er Cand.merc.kom’er og har seks års erfaring med kommunikation og marketing fra blandt andet Dansk Arkitektur Center og som medejer af en online webshop. I Brickshare arbejder Rit med kommunikation og PR og står for at udforme content, udarbejde pressemateriale samt skabe virksomhedspartnerskaber.

I Brickshare går det også stærkt på ejendomssiden og med kommende investeringsprojekter i sigte, skal der nye kræfter til. Derfor har Brickshare hentet en kompetent profil ind til at understøtte property-afdelingen. 

  • Jessica Ryvang har en bachelor i finans med speciale i ejendomshandel og skal understøtte Jens Christian Berner, der sidder som Head of Property. Jessica har tidligere erfaring fra arbejde hos EDC Poul Erik Bech og Nykredit. I Brickshare er Jessica studentermedhjælper og arbejder med projektkoordinering af projekter, administration af udlejning og opbyggelse af databaser.

Læs om, hvad vi kigger efter, når vi investerer i ejendomme.

Fra venstre: Jessica og Rit

Fra venstre: Jessica og Rit

Med et stærkt hold på 20 ansatte er Brickshare nu klar som aldrig før. Vi har en masse spændende produktidéer i pipelinen, som vi introducerer til jer snarest. Hold jer opdateret her på bloggen og på vores sociale medier.

Bliv klogere på afkast og udbytte på 5 minutter

Bliv klogere på afkast og udbytte på 5 minutter

7 skarpe takeaways til at blive en succesfuld iværksætter

7 skarpe takeaways til at blive en succesfuld iværksætter