Det siger investorerne om Brickshare

Det siger investorerne om Brickshare

Går du og overvejer at begynde på en investering i fast ejendom? Læs, lyt og se med, når vores investorer fortæller om deres investeringsoplevelse med Brickshare og få et råd eller to med på vejen, når du selv skal i gang med din ejendomsinvestering.

Brickshare havde sin spæde start tilbage i 2016 og er på blot et år, vokset fra 700 til +6500 brugere på investeringsplatformen, hvilket svarer til en stigning på hele 600%. Det er en stor milepæl at have nået i så ung en startup-virksomhed. En milepæl, vi er stolte af, og ambitionerne fortsætter, hvorfor vi har en målsætning om at have investeringsejendomme for 1 mia. kr. ved udgangen af 2019.

Investeringsplatform med gode investeringsmuligheder for alle

Det stiller krav til os som virksomhed, både i forhold til at kunne tilbyde de bedste investeringsmuligheder og skabe den bedste investeringsoplevelse til dig som investor. Derfor har vi været ude i feltet til vores seneste Åbent Hus-event, som blev afholdt på Frederiksberg tilbage i efteråret 2018 og spørge vores investorer, hvad de synes om Brickshare.

Mød fire investorer: Hvad synes du om Brickshares investeringsmuligheder?

Vi har talt med fire investorer om deres investeringsoplevelse og spurgt lidt ind, hvorfor de netop har valgt at investere gennem Brickshares investeringsplatform. Få et investeringsindblik her og ovenikøbet lidt gode tips til din ejendomsinvestering, hvis du selv ønsker at komme i gang.

#1 Investeringsindblik: Mød Karl 

Karl arbejder til dagligt som konsulent i en førende konsulentvirksomhed inden for kommunikation og digital rådgivning. Vi mødte Karl til vores Åbent Hus event på Frederiksberg og fik lov at stille et par hurtige spørgsmål til hans oplevelse som investor, samt hvorfor han netop har valgt at investere gennem Brickshares investeringsplatform.

”Jeg tror på konceptet, og at en crowdfunded ejendomsinvestering er et godt sted at placere pengene. Over tid har ejendomsmarkedet trods alt vist sig at være et af de bedste markeder at være på afkastnings- og investeringsmæssigt.”

Tip til din ejendomsinvestering 

”Kom ombord. Det virker. Det er ikke likvide midler, men noget du kan afse i længere tid og forvente et fornuftigt afkast på i stedet for at lade pengene stå i banken til ingen renter eller minus renter.”

Se video med Karl, hvor han fortæller om hans ejendomsinvestering

#2 Investeringsindblik: Mød David 

Til Åbent Hus eventet mødte vi også David og hans forlovede, Nikoline, som fortæller, at de henover en længere periode havde overvejet at gå i gang med at investere igennem Brickshare. 

David er iværksætter og stifter af en deleøkonomisk tech-platform og har sammen med Nikoline, investeret i tre forskellige investeringsprojekter via Brickshare. David fortæller, at de ønsker at foretage flere ejendomsinvesteringer på investeringsplatformen for derved at sprede deres risiko.

Investering i ejendomme: Stort potentiale

David fremhæver fordelene ved ejendomsinvestering, da han ser et stort potentiale i ejendomsmarkedet og en potentiel større sikkerhed ved at investere i fast ejendom i forhold til f.eks. aktier, hvor du i høj grad er afhængig af kurssvingninger.

”Jeg ser et kæmpe potentiale i ejendomsmarkedet. Det er her, de fleste har skabt deres rigdom. I forhold til aktier, hvis et selskab går bankerot, så forsvinder det. En ejendom forsvinder jo ikke, den er der uanset hvad. Så det er sikkert.”

Desuden fremhæver David: 

”Vi har investeret, fordi, vi tror på, at her i København, selvom, der kan komme et markedscrash, så får vi stadig udlejningen af det. Værdien er jo kun faldet, hvis ejendommen sælges. Så vi synes, at det er en kanon god idé, og vi går efter at få noget udbytte ud af det.”

Tip til din ejendomsinvestering 

”Hvis man gerne vil i gang med at investere, så prøv at lægge 10% af din indtjening til side til at investere,”

Se video med David, hvor han fortæller om, hvorfor han investerer i ejendomme

#3 Investeringsindblik:Mød Tina

Tina er civilingeniør og arbejder til daglig som projektchef med bæredygtig forsyning. Vi spurgte lidt ind til Tinas interesse for investering, og hvordan hun er kommet i gang med sin ejendomsinvestering på Brickshare.

Investering i ejendomme: Spredning af risiko

Tina har allerede erfaring med ejendomsinvestering, da hun har egen bolig. Interessen for Brickshare udspringer af, hun havde et ønske om at sprede sin risiko yderligere. Her kunne Brickshare tilbyde hende en ny investeringsmulighed både som et alternativ til aktier og som et alternativ til selv at skulle købe en ejendom og tage sig af praktiske ting såsom administration, vedligeholdelse og udlejning.

”Jeg har nogle aktier, men det her er et andet markedet, hvor der er en lidt anden risikoprofil. Jeg har egentlig også selv tænkt på at købe noget selv igen, men jeg synes, der er for meget arbejde i det. Så dels for at sprede risikoen og for at komme ind på et nyt investeringsområde.”

”Mere stabilt end aktier”

Vi spurgte desuden ind til, hvilket potentiale, Tina ser i ejendomsmarkedet, og her fremhæver hun, at fordelen ved ejendomsinvestering ligger i det løbende udbytte og afkast. Som investor hos Brickshare får du nemlig udbetalt udbytte hvert kvartal, som består af overskuddet fra lejeindtægterne fra din investering. Desuden understregede Tina, at hun ser et mere stabilt afkast ved ejendomsinvestering end ved aktier.

Tip til din ejendomsinvestering 

”Hop ud i det, bare gør det. Man lærer en masse af det. Når man først gør det, så følger man med på en anden måde.”

Se video med Tina, hvor hun fortæller om hendes investering i fast ejendom

#4 Investeringsindblik:Mød Olav

Olav arbejder som systemarkitekt i en tech-virksomhed, der specialiserer sig i opbyggelse af crowdfundingplatforme. I videoen fortæller Olav entusiastisk om sin investeringsoplevelse hos Brickshare, og hvorfor han synes, at netop Brickshare tilbyder et fedt koncept på markedet.

”Jeg har investeret igennem Brickshare, fordi jeg gerne vil have en eksponering mod det Københavnske ejendomsmarked. Jeg synes det er et fedt koncept, at man selv kan vælge de kvarterer og investeringsejendomme, man vil investere i.”

Desuden uddyber Olav fordelene ved Brickshare-konceptet med henblik på, hvis du som ejendomsinvestor vælger bo til leje fremfor at eje egen bolig. 

”Jeg vil også gerne på sigt have mulighed for at sælge min egen lejlighed og så bo til leje et sted, men så stadig have investeringsmuligheder i investeringsejendomme over hele København.”

Som investor har du mulighed for at bo til leje i den ejendom, du investerer i gennem Brickshare. Det er det, vi kalder anvisningsretten, og den giver dig mulighed for at bo til leje i attraktive områder i København samtidig med, at du får en del af ejendomsinvesteringen. 

Læs mere om anvisningsretten her

Gode investeringsmuligheder i København

Olav er en af de investorer, der er gået ivrigt til værks, når det kommer til investering i fast ejendom. Foruden at have egen lejlighed, har Olav foretaget investeringer i intet mindre end seks investeringsprojekter på Brickshare-platformen, bl.a. Ørestad, Frederiksberg, Nørrebro og Amager Strand. Olav uddyber desuden, hvorfor en ejendomsinvestering i Amager Strand netop var attraktivt:

”Jeg har investeret i Amager Strand, fordi jeg godt kan lide bydelen. Jeg synes, at prospektet så godt ud. Det var den primære grund. Om prisen er god, det overlader jeg til at tænke, at det er jeres job. Jeg kigger mest på prospektet, og det synes jeg så fornuftigt ud, så derfor valgte jeg at investere i Amager Strand.”

Se video med Olav, hvor han fortæller om alle hans ejendomsinvesteringer

Tip til din ejendomsinvestering 

”Gå i gang med din ejendomsinvestering tidligt og investér meget, så du får et godt afkast over længere tid.”

Sådan kommer du i gang med din første ejendomsinvestering

Måske er du blevet lidt inspireret til selv at komme i gang med en investering i fast ejendom? Vi håber i hvert fald, at denne blog gav dig lidt indblik i ejendomsinvesteringer via Brickshare. Hvis du har nogle yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du lyst til at vide mere? Følg disse fire nemme steps og bliv ejendomsinvestor i dag.

Fire grunde til at investere i ejendomme i Nordvest

Fire grunde til at investere i ejendomme i Nordvest

Alt om året der gik: Ejendomsinvestering for alle

Alt om året der gik: Ejendomsinvestering for alle