Fem fordele ved anvisningsretten når du investerer i ejendomme

Fem fordele ved anvisningsretten når du investerer i ejendomme

Træt af Københavns evige boligmangel? Hos Brickshare kan du nemt og bekvemt leje en lejlighed i en af de investeringsejendomme, du investerer i. Det er det, vi kalder anvisningsretten.

Anvisningsretten betyder, at du som investor hos Brickshare kan leje de lejligheder, som du har investeret i via vores investeringsplatform. Det vil sige, at hvis du investerer i en investeringsejendom, så har du mulighed for at leje en af lejlighederne - og blive både investor og lejer på samme tid.

Som investor og lejer hos Brickshare får du løbende udbetalt overskuddet fra dine lejeindtægter og din andel af profitten, hvis du en dag vil sælge din ejerandel.

Med anvisningsretten ønsker vi at skabe en helt ny fleksibilitet i boligmarkedet. Vi vil kombinere det bedste fra begge verdener: Fleksibiliteten fra lejeverdenen og afkastet fra potentielle værdistigninger på boligmarkedet. Vi vil skabe en ny og billigere boligform end de alternativer, du kender til i dag.   

Spring køen over til lejelejligheder

Når du skal have fat i en god lejelejlighed i København, kræver det en stor portion tålmodighed og en langsigtet strategi. Med rekordlange køer til lejelejligheder i hovedstaden skal du være indstillet på en del research, hårdt arbejde og parat til et par smutveje, før du kan få fat på din drømmelejlighed. Men der er faktisk en nemmere vej til en fed lejelejlighed i Københavns populære bydele. 

Som investor hos Brickshare kan du med anvisningsretten springe køen over til attraktive og moderne lejelejligheder, der har en god beliggenhed i hovedstadens eftertragtede kvarterer. 

Anvisningsretten kan både benyttes af dig selv som investor eller af dine familiemedlemmer (bemærk at der ved enkelte ejendomme kan være særlige udlejningsvilkår samt eksisterende ventelister). Desuden er anvisningsretten ikke mulig for investeringer foretaget med pensionsmidler, jf. reglerne herom.

Læs om afkast og udbytte, når du investerer i fast ejendom via Brickshare.

Fem fordele ved anvisningsretten som investor hos Brickshare: 

  • Få adgang til lejligheder i moderne nybyggeri i København

  • Slut med at betale husleje uden at få del i afkastet

  • Kun en måneds depositum og ingen forudbetalt leje

  • En helt ny fleksibilitet i ejendomsmarkedet

  • Få løbende udbytte fra overskuddet af lejeindtægter

Anvisningen af ledige lejligheder sker efter først-til-mølle princippet og der differentieres ikke mellem investeringens størrelse. Det vil sige, at du kan investere for blot 10.000 kr. og få adgang til eftertragtede lejelejligheder i København. 

Det er ikke muligt at være ”passiv” på listen til ledige lejligheder. Vi ønsker at give tilbuddet til dem, som reelt har brug for en bolig her og nu. Du kan sige nej til tre boliger, hvorefter du mister din plads på ventelisten. Ønsker du at komme tilbage på listen igen, skal du blot kontakte os på hello@brickshare.dk, hvorefter du rykker bagerst i køen. 

Når en lejlighed i en investeringsejendom bliver ledig til udlejning, får de fem investorer øverst på listen tilbudt lejligheden. Investorerne har herefter fire hverdage til at acceptere tilbuddet. Er der flere interesserede, vil lejligheder til leje gå til den af investorerne, som kom først på listen. Accepterer ingen af investorerne tilbuddet, vil investeringslejligheden gå videre til de efterfølgende investorer på listen.

Hvad betyder dette for dig? 

Hos Brickshare er det slut med at kaste dine penge direkte ud over altanen som lejer. Du kan derimod se frem til at få en bid af lejeindtægterne, som svarer til det beløb, du har investeret. Sidst, men ikke mindst, kan du blive boende i lejelejligheden, selvom du skulle vælge at sælge din ejerandel. 

Læs om de bedste investeringsmuligheder hos os.

InvestorDagen: Om investering i fast ejendom

InvestorDagen: Om investering i fast ejendom

Netflix/Amazon for ejendomsinvestering

Netflix/Amazon for ejendomsinvestering