Fem gode grunde til at investere i Valby

Fem gode grunde til at investere i Valby

Du kan nu investere i Valbys moderne nybyggeri for helt ned til 10.000 kr. og få udbetalt løbende udbytte fra overskuddet af lejeindtægterne. Valbys beliggenhed, byliv og grønne områder er med til at gøre Valby til en unik og charmerende bydel med et stort investeringspotentiale.

Hvad gør Valby til en god investering? Og hvilke parametre skal du kigge efter, når du vælger, hvilken bydel du ønsker at investere i? Når du investerer i investeringsejendomme, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger et område, hvor der vil være lejere til din investeringsejendom. Hvilket leder os videre til næste spørgsmål: Hvilke faktorer tiltrækker lejere til et bestemt område? 

Det er selvfølgelig svært at sige helt præcist, hvad der gør, at lejere valfarter til en bydel, og det vil altid være forskelligt fra lejer til lejer, men der er visse faktorer, som du altid skal have for øje, når du investerer i ejendomme. 

Når du skal vælge din investeringsejendom, skal du altid kigge på beliggenheden og væksten i det givne område. Ligger investeringsejendommen centralt? Findes der mange arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner i bydelen, som tiltrækker familier og studerende? Er det et familievenligt område med mange skoler og institutioner? Og ikke mindst er der gode muligheder for offentlig transport og nem adgang til et motorvejsnetværk?

Disse parametre opfyldes alle i Valby, som kan tilbyde flere interessante investeringsejendomme, som du nu kan investere i via Brickshare. Vi har samlet fem gode grunde til, at Valby burde være en del af din investeringsportefølje.

1. En investering i et af Københavns nye eftertragtede kvarterer

Valby Bakke, ZOO-tårnet og Nordisk Films studier er alle ikoniske symboler på Valby, som også er kendt som hjem for de folkekære film om forbryderbanden, Olsen-Banden. Meget er sket siden, og i dag byder Valby på alt fra hyggelige villakvarterer til sprudlende og eftertragtet nybyggeri.

I 1800-tallet var Valby en landsby, og med Valby Bakke og voldene omkring København, virkede afstanden mellem Valby og København stor. Voldene blev med årene revet ned, og i 1900-tallet fik Valby et af Danmarks største industrikvarterer. 

I dag er industrikvarteret forvandlet til et levende bykvarter, hvor alt er inden for rækkevidde. Afstandene er blevet mindre, og Valby er blevet en integreret og vigtig del af København med hippe naboer som Vesterbro og Frederiksberg. Den store tilflytning til København har blandt andet betydet, at flere og flere personer bosætter sig i kvarterer som Valby, der kan tilbyde kort afstand til Indre By og samme muligheder som brokvarterne. 

I 2017 boede der således 54.561 personer i Valby. Københavns Kommune forventer, at dette tal stiger til 67.412 i 2032, hvilket er en stigning på 21%. 

Udover at være en central del af København, så vokser og spirer Valby med en masse nye attraktive boligprojekter, der understøtter byens unikke historie og som byder på en god investering for investoren. Af nyt spændende byggeri, som du med fordel kan investere i, kan nævnes Grønttorvet og Valbys Maskinfabrik i Valby.

2. Valby har et stort investeringspotentiale

Valby er kort sagt en by i bevægelse. I den sydlige del af Valby har industrikvarteret i dag fået nyt liv og er blevet forvandlet til nye, moderne bykvarterer, heriblandt Grøntorvet og Valby Maskinfabrik, hvor der forventes at blive realiseret 4500 nye boliger. Disse to nye bykvarterer er en imponerende og unik kombination af rekreative områder og et pulserende byliv, som giver området et stort investeringspotentiale. 

Når du skal investere i ejendomme kan du med fordel altid tjekke kommunens udviklingsplaner for bydelen. Rapporten ’Bydelsplan for Valby 2017-2020’ løfter således sløret for en række udviklingstiltag i Valby, herunder en fornyelse af Toftegårdsplads til et grønt byrum med kulturelle events og caféer, en ny skole på grund af stærk befolkningsvækst, bevarelse af Valby som grøn og åben bydel, nye stiforbindelser og et netværk for reparation og genbrug.

Her skal også nævnes et nyt blomstrende caféliv, shoppingscentret Spinderiet, Valby Langgades specialbutikker og lækre restauranter, som gør Valby til en oplagt investering, da bydelen byder på alt, hvad et bymenneske behøver i sin dagligdag. Og med Københavns andenstørste park, historiske bygninger, en masse nye boliger samt et rigt erhvervs- og handelsliv er Valby forvandlet til en ny og attraktiv bydel, som du med fordel kan investere i. 

Bliv klogere på, hvad vi kigger efter, når vi investerer i ejendomme.

3. Valby er en investering i en central beliggenhed

Når vi leder efter nye investeringsejendomme, er beliggenhed og transportmuligheder blandt de vigtigste faktorer. Beliggenhed og transportmuligheder er nemlig med til at sikre udlejere til din investering, og her er Valby et oplagt valg, når du skal investere i fast ejendom.

Med hele syv S-togsstationer, adskillige buslinjer og en ny metrolinje i 2026, vil Valby inden for de næste par år blive et trafikknudepunkt for offentlig transport. Her vil Ny Ellebjerg Station blive et nyt regionalt knudepunkt og endestation for en ny Sydhavnsmetro. Er du på cykel, er du blot 10 minutter væk fra Vesterbro, Kødbyen og Københavns Hovedbanegård. 

4. En bydel, der har investeret i arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner

Som nævnt skal du altid tjekke antallet af arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner nær din investeringsejendom, før du investerer. Her er Valby uden tvivl et godt match, da industrien stadig har sin faste plads i den københavnske bydel.

Valby har således investeret i erhvervs- og handelslivet, der tæller både FLSmidth, Nordisk Film, Lundbeck Pharma A/S og Trafikselskabet Movia. Derudover byder Valby også på gode uddannelsesinstitutioner, heriblandt Hotel- og Restaurantskolen, Københavns Frisørskole, Sankt Annæ Gymnasium og NEXT uddannelse København, mens Professionshøjskolen, UCC og Carlsberg Campus blot ligger et stop fra Valby Station. 

Dette gør Valby til en eftertragtet bydel for studerende såvel som unge børnefamilier, der ønsker at bo tæt på deres studie- eller arbejdsplads, hvilket i sidste ende giver lejere til din investeringsejendom. 

Valby er især familievenlig med et hav af gode skoler, daginstitutioner, grønne områder såsom Valby Parken, shopping- og indkøbsmuligheder samt nemme transportmuligheder.

Valbys arkitektoniske særpræg og områdets udvikling er altså med til at gøre Valbys nybyggeri til et sikkert valg, når det kommer til at investere i fast ejendom.

5. Valby giver mulighed for investeringer i nybyggeri

Hos Brickshare investerer vi kun i nybyggeri eller ejendomme, som er konverteret efter 1992 med fri markedsleje. Det gør vi, fordi vi vurderer, at det er den mest gunstige investering for vores investorer. Nybyggeri byder nemlig på en optimal energieffektivitet, lave vedligeholdelsesomkostninger og som sagt frimarkedsleje, hvilket har betydning for nem udlejning til højest mulige pris.

Som omtalt tidligere bliver der over de næste par år realiseret hele 4500 nye boliger i moderne nybyggeri i den sydlige del af Valby, som byder på en attraktiv beliggenhed i det gamle industriområde, hvilket giver mulighed for gode investeringer i bydelen. 

Valby som investeringsbydel er således en oplagt mulighed, hvis du ønsker at investere i fast ejendom i hovedstadsområdet. Valbys beliggenhed, transport-, skole- og indkøbsmuligheder, erhvervs- og handelsliv samt nye boligkvarterer danner nemlig grobund for et attraktivt boligområde og dermed en stærk investering i fast ejendom. 

Du kan læse mere om vores seneste investeringsprojekt i Valby, og du kan læse om, hvordan du kommer i gang med at investere i fast ejendom via Brickshare.

Lær at investere i fast ejendom med Brickshare

Lær at investere i fast ejendom med Brickshare

Ejendomsinvestering: Alternativ investering og opsparing

Ejendomsinvestering: Alternativ investering og opsparing