InvestorDagen: Om investering i fast ejendom

InvestorDagen: Om investering i fast ejendom

I marts havde Brickshares co-founder og CEO, Junaid Ahmad, æren af at fortælle om simpel investering i fast ejendom til Dansk Aktionærforenings årlige event: InvestorDagen. Få Junaids guldkorn fra foredraget og hør om, hvordan vi med den nyeste teknologi og crowdfunding gør ejendomsinvesteringer nemt for alle.

InvestorDagen er Danmarks største messe for investorer, hvor du kan blive inspireret til nye investeringer og bliver klogere på, hvilke aktiver du måske mangler i din investeringsportefølje. InvestorDagen er arrangeret af Dansk Aktionærforening og afholdes i hele Danmark, herunder København et par gange om året.

Til InvestorDagen fortalte co-founder og CEO, Junaid Ahmad om, hvordan du investerer i fast ejendom med Brickshare - og hvorfor ejendomsinvestering er en god investeringsmulighed. 

Vi har derfor samlet de bedste guldkorn fra Brickshares CEO fra InvestorDagen, så du kan blive klogere på, hvorfor investeringer i fast ejendom er en god investering og tilføjelse til din investeringsportefølje. I bunden af bloggen finder du også et link til Dansk Aktionærforening, hvor du kan lytte til Junaids oplæg og se hans PowerPoints-slides.

1. Nye trends: Crowdfunded ejendomsinvestering

I dag kan du nemt og bekvemt investere din opsparing i aktier og obligationer via utallige investeringsplatforme, mens investeringer i fast ejendom kræver en vis ekspertise og formue. 

Det ændrer vi på med Brickshare. 

Ejendomsmarkedet er en tung branche, som ikke har fulgt med den teknologiske udvikling de seneste 10-15 år. I dag er det at investere i fast ejendom en besværlig proces, hvor du først køber og investerer i en given ejendom, måske den skal renoveres lidt, så skal den lejes ud og til slut skal ejendommen sælges igen. 

Godt nok er fast ejendom et fysisk aktiv, men med Brickshare optimerer vi ejendomsinvesteringer ved hjælp af den moderne teknologi og crowdfunding, hvor flere investorer går sammen om at investere i fast ejendom. Det er Brickshares vision at gøre det lige så nemt at investere i fast ejendom, som det i dag er at handle med aktier, med vores crowdfunding investeringsplatform for fast ejendom.

2. Hvorfor ejendomsinvestering?

På verdens plan er ejendomme kåret som en af de bedste investeringer. De fleste velhavere har således alle en andel af deres formue placeret i ejendomme. Men det er ikke nemt at gøre, hvis du blot har 100-300.000 kr. til at investere for, da du således får svært ved at investere 20% eller mere af din portefølje i investeringsejendomme. 

Det er simpelthen ikke muligt i dag. Men med Brickshare kan alle nu få foden inden for ejendomsmarkedet.

3. Hvordan fungerer investeringer i fast ejendom med Brickshare?

Konceptet er ganske simpelt: Du investerer i et givent projekt bestående af en portefølje af ejendomme, hvorpå du bliver medejer af et ejendomsselskab, som ejer ejendommene. Du tjener penge fra et løbende udbytte fra huslejeindtægterne og ved et salg af ejendomme, modtager du din andel af profitten.

Med Brickshare investerer du således i et fysisk aktiv, som bliver lejet ud. Det er almindelig boligudlejning - og egentligt sådan du tjener dine penge.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med investering i fast ejendom hos Brickshare.

Når du investerer i fast ejendom, er det vigtigt at huske på, at ejendomsinvesteringer ikke opfører sig på samme måde som aktier. Ejendomsinvesteringer er generelt længere tid om at stige i værdi end aktier, hvilket betyder, at du ikke kan tjekke kursen dagligt. 

Hos Brickshare kommer vi til at lancere en ny feature, hvor du kan tjekke udviklingen på din investering hver tredje måned på dit dashboard, der vil vise, hvor meget din investering er steget eller faldet i værdi. Det vil sige, at vi hver tredje måned har en datamodel, der går ind og kigger på, hvordan priserne i det givne område har udviklet sig. Herefter bliver ens investering indekseret i forhold til dette. 

Se vores nyeste investeringsprojekter.

4. Vi gør det nemmere at investere i fast ejendom

Når du køber og sælger fast ejendom, har du høje omkostninger til banker, advokater og tingslysning etc. Det løber hurtigt op i høje gebyrer. Forestil dig, at hver gang du solgte en aktie kostede det dig dyrt blot i omkostninger. Det ville betyde, at din investering hurtigt blev en dårlig forretning. 

Men sådan foregår det faktisk med fast ejendom i dag. 

Vi ser derfor et stort potentiale i at gå ind og gøre alle disse processer digitale. Vi gør mursten likvide og digitale, så du kan handle med dem til en fornuftig pris. Lær at investere i ejendomme.

Med Brickshare gør vi således ejendomsinvesteringer til allemandseje ved at gå sammen om at investere, så private investorer kan investere fra blot 10.000 kr. i fast ejendom - helt uden tunge, besværlige og langsomlige processer. 

Lyt til hele Junaids foredrag, og se hans PowerPoints-slides fra InvestorDagen eller tjek næste dato for InvestorDagen.

Ejendomsinvestering: Alternativ investering og opsparing

Ejendomsinvestering: Alternativ investering og opsparing

Fem fordele ved anvisningsretten når du investerer i ejendomme

Fem fordele ved anvisningsretten når du investerer i ejendomme