Investér dine selskabsmidler i fast ejendom

Investér dine selskabsmidler i fast ejendom

Er du virksomhedsejer, og har du fri kapital til rådighed? Så investér i fast ejendom. Der er flere fordele ved ejendomsinvesteringer, og med Brickshare kan du nemt og hurtigt få foden inden for det profitable boligmarked og investere med ét enkelt klik.

Du kan nu investere dit selskabs likvide egenkapital i investeringsejendomme. Hos Brickshare tager vi os af alt det praktiske med vedligeholdelse, administration og udlejning af ejendommene. 

Vi giver dig her et overblik over, hvorfor det er en god idé at investere dine selskabsmidler, indsigt i fordelene ved ejendomsinvestering og til slut giver vi dig en lille intro til, hvordan du kommer i gang med at investere i fast ejendom via Brickshare. 

Derfor burde du investere dine selskabsmidler

Er du i den lykkelige situation, at du har fri kapital til rådighed i dit selskab? Og har du placeret dine selskabsmidler i banken, hvor du højst sandsynligt har en rente på 0%, eller hvor du måske endda skal betale for at have dine penge stående? Så kan du med fordel investere dit selskabs likvide egenkapital og få dine penge til at arbejde for dig. 

Der er flere måder, hvorpå du kan investere dine selskabsmidler på. Du kan med fordel investere dine midler i aktier, obligationer, crowdlending og alternative investeringer såsom vindmøller og ejendomme. Dit valg af investering kommer helt an på din investerings- og risikoprofil, så du skal først og fremmest beslutte, hvilken risiko du er villig til at tage med dine investeringer. 

Et andet vigtigt aspekt er diversificeringen af din investeringsportefølje, hvilket betyder, at du ikke skal lægge alle dine æg i samme kurv. Ifølge flere eksperter skal du derfor sprede dine investeringer på flere forskellige aktivklasser, og når du eksempelvis investerer i aktier eller ejendomme, skal du også huske at investere i flere forskellige virksomheder eller ejendomme for på den måde at mindske risikoen. 

Husk at investér klogt, så spørg altid om hjælp, hvis du er i tvivl. Du kan derfor med fordel få rådgivning hos en investeringsrådgiver eller din bank, som også kan hjælpe dig med beskatningen af din investering. Der gælder nemlig særlige skatteregler, hvad enten du investerer med frie midler, pensionsmidler eller selskabsmidler, som du skal være opmærksom på. 

Vi har lavet en kort oversigt til dig over fordelene ved at investere i fast ejendom, så du kan blive klogere på, om en ejendomsinvestering er den rette vej for dig og din virksomhed. 

Crowdfunded ejendomsinvestering med Brickshare

Når du investerer i fast ejendom via Brickshare, går du sammen med flere investorer om at investere i ejendomme. Du køber således en ejerandel (boligaktie) i et ejendomsselskab, som ejer de givne investeringsejendomme. Din ejerandel svarer til det beløb, som du har investeret, og det hele foregår på en digital investeringsplatform. Det kaldes crowdfunded ejendomsinvestering. En investeringsform, der har sine rødder i crowdfunding-bevægelsen.

Brickshare er den første og eneste investeringsplatform for crowdfunded ejendomsinvestering i Danmark, hvor du kan investere i fast ejendom fra kun 10.000 kr. 

Ejendomsinvestering er dog ikke en ny mulighed på investeringsmarkedet, og i traditionelle investeringsfonde for ejendomsinvestering kan du komme i gang med en minimumsinvestering på 750.000 kr. 

Det nye og unikke ved Brickshare er, at du her får mulighed for at sprede dine investeringer ud på flere eftertragtede investeringsejendomme i hovedstadsområdet. Før har det krævet flere millioner på kontoen, hvis du ønskede at sprede risikoen i din portefølje ud på forskellige investeringsejendomme i samme skala. Det er slut nu med Brickshare, der giver dig mulighed for at investere i flere investeringsprojekter via vores online platform med en minimumsinvestering på blot 10.000 kr. per projekt.

Nem og simpel investering i fast ejendom

Som virksomhedsejer kan du altså nu investere dine selskabsmidler i investeringsejendomme og komme i gang på blot fem minutter via Brickshare.

Vælger du at investere i fast ejendom på vores investeringsplatform, kan du se frem til en række fordele sammenlignet med mere traditionelle investeringer som eksempelvis aktier. Fordelene ved alternative investeringer såsom fast ejendom er, at de kan tilbyde et langt mere stabilt afkast end traditionelle investeringer, et løbende udbytte og en eksponering mod et nedadgående aktiemarked. 

En af fordelene ved Brickshare er, at du ved 10% ejerskab af et givent investeringsprojekt kan benytte dig af muligheden for at få udbetalt skattefrit udbytte (overskuddet fra lejeindtægterne). Mens du uanset ejerandel altid vil få udbetalt værdistigningerne på dine investeringsejendomme skattefrit ved et salg af ejendommene. 

Hvis du har under 10% ejerskab, vil der være tale om en lempeligere udbyttebeskatning på 15,5% på overskuddet af dine lejeindtægter, fordi din ejerandel hos Brickshare er unoteret, dvs. ikke er optaget til handel på et reguleret marked eller en multilateral handelsfacilitet.

Sidst, men ikke mindst, er en af fordelene ved Brickshare, at vi kan tilbyde en likvid ejendomsinvestering med mulighed for salg af dine ejerandele til markedspris.

På vores investeringsplatform Brickshare kan du således vælge at investere i et enkelt investeringsprojekt, eller du kan sammensætte en bred investeringsportefølje med flere investeringsejendomme for at sprede risikoen og eksponere dine investeringer mod et nedadgående aktiemarked.

Passiv investering gennem selskab 

Har du travlt med at drive din virksomhed? Så er det oplagt med en passiv investering gennem dit selskab. Med crowdfunded ejendomsinvestering via Brickshare tager vi os af alt der praktiske med vedligeholdelse, administration og udlejning af investeringsejendomme, mens du kan læne dig tilbage og koncentrere dig om din virksomhed. Du vil altid kunne sælge dine ejerandele, når markedet er til din fordel, og med en realisering af din investering får du udbetalt din gevinst fra potentielle værdistigningerne på dine investeringsejendomme.

Sådan investerer du dine selskabsmidler via Brickshare 

Det er super simpelt og ikke meget anderledes, end hvis du valgte at investere med frie midler. Vi klarer alt det praktiske for dig i forhold til køb af investeringsejendomme - det eneste du skal gøre, er at vælge, hvilke investeringsejendomme, du ønsker at investere i.  

Under investeringsprojekter finder du en oversigt over vores nyeste investeringsprojekter, hvor du kan komme i gang med din investering på fem minutter. På vores blog kan du læse mere om, Hvorfor fast ejendom er en god investering, og Sådan tjener du penge på ejendomsinvestering.

Netflix/Amazon for ejendomsinvestering

Netflix/Amazon for ejendomsinvestering

Podcast om ejendomsinvestering

Podcast om ejendomsinvestering