Kaffepause med Parham fra investor relations

Kaffepause med Parham fra investor relations

Brickshare drives af passionerede medarbejdere, som alle har en ambition om at gøre ejendomsinvestering til allemandseje. De næste par måneder vil vi bringe interviews med folkene bag Brickshare, så du kan komme tættere på virksomheden og menneskene bag.

Den første medarbejder i stolen er Parham, som du uden tvivl støder på, hvis du er bruger eller investor på Brickshare-platformen. Parham arbejder i investor relations og er dagligt i tæt dialog med både brugere og investorer. Vi har sat Parham i stævne, så du kan lære ham lidt bedre at kende.

Hej Parham. Lad os starte med at snakke lidt om, hvad du laver her hos Brickshare?

Jamen, jeg sidder i investors relations, hvor jeg arbejder med investorer og investeringer til hverdag. Her sørger jeg for, at det hele kører, som det skal, og at der er styr på investeringerne og investorerne.

Hvorfor har du valgt at søge job hos Brickshare?

Fordi det er en interessant startup-virksomhed, som opererer inden for ejendomsmarkedet og boligsektoren, hvilket jeg interesserer mig rigtig meget for. Jeg er meget tiltrukket af startup-miljøet, og det at skulle bygge noget op fra bunden. 

Det tiltalte mig at skulle være en del af et hold, der hjalp andre med at komme ind på ejendomsinvesteringsmarkedet – og være med til at skabe noget nyt. 

Det er jo ikke set før, at du som et helt normalt menneske kan blive ejendomsinvestor her i Danmark. Før har investeringer i fast ejendom været forbeholdt et velhaversegment, men hos Brickshare vil vi ændre dette, så ejendomsmarkedet bliver allemandseje. 

Hvordan er det så at arbejde i en startup-virksomhed som Brickshare?

Jeg synes, at det er super spændende, fordi der hele tiden er run på, og du har en masse forskellige hatte på i dit daglige arbejde. Alle medarbejderne er med til at bidrage til de forskellige opgaver, som der skal løses – og netop derfor synes jeg, at det er interessant, fordi du ikke er låst fast til én bestemt opgave. I mit arbejde bidrager jeg til en større helhed og er med til at vækste virksomheden. Det synes jeg er fedt. 

Kollagerne er super søde og kompetente, og de ved, hvad de har med at gøre. Jeg kan dele den viden, jeg nu kommer med, men jeg får også mulighed for at suge en masse ny viden til mig. Så derfor synes jeg, at det er super interessant og fedt at arbejde hos Brickshare.

Hvad laver du ved siden af Brickshare?

Jeg studerer Business Management inden for Real Estate Investment via fjernstudie på Harvard Universitet, hvilket giver rigtig god mening, da jeg kan bygge konkret faglig viden på min teoretiske viden hos Brickshare. På den måde kan jeg blive bedre til det, jeg interesser mig for. 

Jeg læser også en del. Jeg kan godt lide bøger, som omhandler investeringer og ejendomme. Derudover kan jeg egentlig bare godt lide at investere. Jeg investerer selv i ejendomme, men også i andre former for værdipapirer. Jeg holder øjne og ører åbne og analyserer markeder og nye tendenser, så jeg hele tiden er klar på, hvad der nu skal ske.

Har ejendomsinvesteringer altid været en del af dit interessefelt?

Jeg vil ikke sige, at det altid har været en del af mit interessefelt, men jeg har altid haft en vis form for interesse i iværksætteri. Henover de seneste par år har jeg fået en interesse i ejendomsmarkedet og hele det at skulle investere i forskellige former for assets. Det at kunne kombinere iværksætteri og investeringer rammer lige spot on i forhold til, hvad jeg interesser mig for i dag.

Hvilket potentiale ser du i ejendomsinvesteringer?

I rigtig mange år har ejendomsmarkedet oplevet en opadgående tendens i Danmark, især i København. Vi kan se det på bolig- og lejepriserne og på den store interesse for at bo i hovedstaden. Derudover kan vi se, at der bliver bygget længere ud i udkanterne af København. Eksempelvis bliver der bygget i Ørestad, og så kan vi se, at der er store entreprenørvirksomheder, som bygger i forstæderne såsom Rødovre.

Så jo, der er en opadgående trend og udviklingen følger selvfølgelig efterspørgslen. Ejendomsmarkedet i Danmark er forholdsvist stabilt, og derfor er det interessant at skulle investere i fast ejendom her i København. 

Læs vores investeringsstrategi.

Hvad synes du om de sociale aktiviteter hos Brickshare?

Jeg synes, at de er super gode. Der bliver virkelig vægtet højt på det punkt, så du møder de forskellige kollegaer og arbejder sammen med dem i forskellige sammenhænge. Senest har vi været på Urban Ranger Camp på Refshaleøen, hvor vi havde en hel dag med teambuilding. Her skulle vi løse forskellige forhindringer sammen. På den måde kommer vi hinanden ved og lærer at arbejde sammen i de her forskellige settings. Et samarbejde vi så tager med tilbage til kontoret, så vi bliver endnu bedre til at arbejde sammen som et team.

Vil du dele en fun fact om dig selv?

Ja. Henover sommeren sidste år hørte jeg meget om Bitcoins. Det var i maj, juni og juli, at Bitcoins virkelig tog fart, så da jeg kom hjem fra sommerferie i august, valgte jeg at købe aktier i Bitcoins Group SE, som er en tysk mægler for Bitcoins. I takt med interessen for Bitcoins tog fart, steg værdien i aktien, hvilket betød at jeg på to uger tjente ok gode penge.

Kan du slutte af med at fortælle lidt om din seneste investering?

Min seneste investering er i en lejlighed her i København og helt præcist i Nordvest. Jeg valgte at købe en lejlighed i stedet for at leje en, da jeg først og fremmest gerne ville investere mine frie midler fra tidligere aktiehandel i noget så stabilt som fast ejendom. Jeg ser et stort potentiale i Nordvest, da det er et område, der endnu ikke har oplevet gentrificering i samme grad som Nørrebro og Vesterbro. Jeg tror, at der de næste 5-10 år vil forekomme store værdistigninger i området, i og med at kommunen har planer om at udvikle området til et mere attraktivt kvarter.

Tusind tak for snakken, Parham!

Du kan også læse interviewet med Head of Engineering, Jacob Avlund, der fortæller lidt om, hvad vi arbejder på i maskinrummet hos Brickshare. Læs interviewet.

7 skarpe takeaways til at blive en succesfuld iværksætter

7 skarpe takeaways til at blive en succesfuld iværksætter

Vi vinder pris for ny platform for ejendomsinvestering

Vi vinder pris for ny platform for ejendomsinvestering