Netflix/Amazon for ejendomsinvestering

Netflix/Amazon for ejendomsinvestering

Ejendomsmarkedet har stort set ikke ændret sig de sidste 100 år. Ganske vist stiger og falder boligpriserne, og vi har været igennem flere finanskriser, men mekanismerne bag investeringer i ejendomme er stadig de samme. Det er dem, som vi vil udfordre.

Hvordan vil vi gøre det, tænker du måske. Jo, ved at åbne ejendomsmarkedet op for alle mennesker og gøre ejendomsinvestering til allemandseje. Ved at skabe Danmarks første og bedste online investeringsplatform, hvor alle kan investere fra 10.000 kr. i fast ejendom.

Vær med til at ændre ejendomsmarkedet til gavn for os alle 

Hos Brickshare går vi som investorer og almindelige mennesker sammen om at ændre ejendomsmarkedet ved at være fælles om at investere i fast ejendom. Det vil vi gøre ved at skabe en Netflix/Amazon for ejendomsinvesteringer.  

Forestil dig at en ejendomsinvestering kræver det samme, som at vælge en film på Netflix eller købe en bog på Amazon. Forestil dig så en Netflix, hvor du løbende får vist ”Netop tilføjede investeringsejendomme”, ”Disse ejendomsinvesteringer trender lige nu” eller ”Fordi du investerede i denne ejendom.” Tilsæt så Amazon og forestil dig en online investeringsplatform for salg og køb af andele med ”Today’s Deals.” Mere simpelt bliver det ikke.  

Stil dig selv spørgsmålet: Hvorfor har ejendomsmarkedet ikke ændret sig igennem flere århundreder? Den verden, vi kender i dag, ændrer sig med lysets hast på grund af teknologiens nye muligheder. Hvorfor ikke også ejendomsmarkedet og den måde vi investerer i og ejer ejendomme på? 

Med den nyeste teknologi vil vi ikke blot ændre ejendomsmarkedet. Vi vil gøre ejendomsinvesteringer let tilgængelige online. I fremtiden vil du kunne tjekke din ejendomsportefølje på en smartphone direkte fra din lomme. Du vil kunne stå i køen i Føtex og investere i din næste investeringsejendom, inden du kører hjem til din familie.   

Med Brickshare vil din næste ejendomsinvestering altid kun være et klik væk. Glem alt om ejendomsmæglere og boligadvokater. Vi sørger for, at du via din smartphone har let og ubegrænset adgang til gode investeringsejendomme verden rundt.  

Det gør vi blandt andet ved at skabe en Netflix for boligudlejning: lej dig ind i din drømmebolig, som du også har investeret i. Vi skaber en helt ny fleksibilitet i ejendomsmarkedet med en fusion af ejer og lejer. Her vil vi kombinere det bedste fra begge verdener: Fleksibiliteten fra lejeverdenen og afkastet fra potentielle værdistigninger på boligmarkedet. Vi vil skabe en ny og billigere boligform end de alternativer, du kender til i dag.

Så stil dig selv spørgsmålet: Hvorfor skal jeg eje min bolig? Hvorfor ikke skabe en ny model, hvor du i princippet kan lease din bolig, ligesom du kan lease din bil i dag: Nemt og bekvemt.   

Vi vil kort sagt bryde med det traditionelle ejendomsmarked og skære alle unødvendige investeringsomkostninger væk. Hos Brickshare bliver du selv ejendomsmægleren, der sælger og køber boligaktier til markedspris. 

Hvad betyder dette for dig? 

  • Investér med et enkelt klik og bliv ejendomsinvestor

  • Fusionen af lejer og ejer kombinerer det bedste fra begge verdener: Fleksibiliteten fra lejeverdenen og afkastet fra potentielle værdistigninger på boligmarkedet

  • Du kan nemt indløse dine andele, ligesom du kan handle med børsnoterede aktier i dag

  • Benyt dig af Brickshares investeringsplatform til at finde din drømmebolig

  • Byg en bred portefølje med flere investeringsejendomme uden brug af en større formue

  • Bliv en del af det profitable ejendomsmarked og få del i afkastet fra potentielle værdistigninger

Brickshares masterplan er:

  • Byg en bred portefølje af investeringsejendomme i København

  • Udvid til de nordiske lande og resten af Europas storbyer

  • Skab en Netflix/Amazon platform for ejendomsinvestering og udlejning

  • Alt imens vi gør ejendomsinvestering til allemandseje

Vi håber, at du vil være med på rejsen og lover, at det ikke bliver kedeligt.

Fem fordele ved anvisningsretten når du investerer i ejendomme

Fem fordele ved anvisningsretten når du investerer i ejendomme

Investér dine selskabsmidler i fast ejendom

Investér dine selskabsmidler i fast ejendom